Vragen

icon body

Hoe werkt Burn the Fat

en wat is het?

Burn the fat is een aminozuur formule met L-Carnitine aangevuld met stoffen die je vetverbranding stimuleren en helpt je extra vet te verbranden door je eigen lichaamsvet om te zetten in energie.

Deze unieke afslankformule zorgt ervoor dat je je in korte tijd beter voelt dan ooit, je hebt geen honger en gaat vet verbranden op plekken waar je het juist kwijt wil, zoals buikvet, bovenbenen, heupen en bovenarmen.

98% haalt zijn doel en voelt zich fitter dan ooit

progress bar

 
Het is niet alleen effectief, maar je ziet ook snel resultaat. We hebben het zorgvuldig uitgetest. En wij hebben van iedereen de reactie gekregen dat er eindelijk een methode is die werkt. Het is makkelijk vol te houden, je hebt geen hongergevoel en je kunt gewoon samen met je gezin eten.

wekker
Heb je vragen? Veel antwoorden vind je hier terug, maar uiteraard kan je ook direct contact met ons opnemen!
Burn the Fat box

Product Details

Burn the Fat

Burn the Fat icons snel afvallen
Burn the Fat icons Uitgebreide manual
Burn the Fat icons Gezonder leven
Burn the Fat icons Heerlijke recepten
Burn the Fat icons Extra vitaminen
Burn the Fat icons Altijd resultaat
  • In het kort...
  •  
  • Je wordt wakker, doet de vloeistof uit de ampul onder je tong. Je laat het 2 minuten inwerken, zodat het goed opgenomen wordt en zijn werk gaat doen. De eerste drie dagen zijn wendagen, maar wel met een aantal kleine aanpassingen. Vanaf dag vier ga je een voedingsschema volgen zoals beschreven in de manual. Je eet drie weken weinig koolhydraten en gaat je vetinname beperken. Door de combinatie van Burn the Fat en het voedingsschema gaat je lijf je overtollige vetten omzetten in energie. In onze manual vind je lekkere recepten, voedingsschema’s, richtlijnen, hoe het werkt en tips.
  •  
  • NOTHING TASTES AS GOOD AS BURN THE FAT FEELS

Burn the Fat

 

BURN THE FAT & Intermittent Fasting

De kracht van de combinatie! Als dagelijks een zeer kleine hoeveelheid Burn the Fat wordt toegediend, wordt de hypothalamus (het regelcentrum in de hersenen) gerustgesteld en verlaagt het overlevings-stress in het lichaam.

Dit maakt dat processen meer energie overhouden voor verbranding. De reactie die men normaal heeft bij diëten, zoals vet vasthouden en hongergevoel, heeft men hierbij niet. Het wordt juist onderdrukt evenals dat de vetverbranding wordt geactiveerd. En dat maakt dat het goed vol te houden is en een blijvend resultaat heeft.

Intermittent Fasting, wat in het Nederlands eigenlijk gewoon periodiek vasten betekent, is een enorm goede manier om je lijf rust te geven. Hierdoor krijgen je organen en hormonen de kans om in balans te blijven. De bedoeling is dat je van de 24 uur, 16 tot 18 uur niet eet. De overige 8 of 6 uur mag je wel eten.

Het is zeker aan te raden om dit gelijktijdig te doen met Burn the Fat. Het versnelt het proces en het heeft veel voordelen voor je gezondheid. Doordat je Burn the Fat gebruikt, zal je merken dat het helemaal niet moeilijk is. Als je lijf eraan gewend is, kan je het na Burn the Fat ook prima voortzetten voor een paar dagen per week. Zo blijf je goed op gewicht.

Het 5-2 Intermittent Fasting is heel erg goed om na Burn the Fat te blijven doen. Zo blijf je op gewicht en het heeft ook nog eens voordelen voor je gezondheid. De meeste mensen vasten die twee dagen niet helemaal, maar houden hun energie-inname beperkt tot een paar honderd calorieën. Je eet maar twee maaltijden per dag. Deze manier van eten kan geschikt zijn als je op drukke dagen de hele dag door wilt eten maar ook af en toe wilt vasten. Kies dan wel rustigedagen uit om je calorieën te beperken en het liefst niet twee dagen achter elkaar!

Wie ben ik

WIE BEN IK

Mijn naam is Sonja Meijer en ik ben founder van de Burn the Fat Methode. De afgelopen jaren heb ik talloze mensen begeleid om gezonder, fitter en slanker door het leven te gaan. Op dit moment vragen veel van mijn klanten wat er eigenlijk nog wel goed voor ze is. We zien door de bomen het bos niet meer. En dat is in deze tijd logisch, want je leest zo veel tegenstrijdigheden op internet. Het lijkt wel of je niets meer kan eten zonder er ziek of vet van te worden. Wat is waar en wat is juist onzin. Hoeveel diëten heb je wel niet gedaan de afgelopen jaren, en waar zijn de Atkins, het South Beach en Monticnac gebleven als ze zo goed werkten? En wacht dacht je van Dokter Frank haha Juist ja, alles werkt maar tijdelijk en hoppa…..het jojo-effect is een feit.

Dat de wereld steeds een beetje vetter wordt is duidelijk en het gevolg hiervan is, dat we meer chronisch zieken krijgen. Voor iedereen is het beter om daar zo snel mogelijk iets aan te doen.

Maar ik hoor ook steeds vaker dat het zo lastig is om op gewicht te blijven. Zeker naarmate je ouder wordt is het een hele uitdaging. Herken jij dat ook? Weinig energie, steeds iets zwaarder worden en juist meer willen eten om maar weer extra energie te krijgen? Vanuit deze gedachten en mijn natuur om mensen te helpen, heb ik de afgelopen jaren onderzoek gedaan en een methode ontwikkeld die voor iedereen goed vol te houden, juist de overtollige vetten verbrand met een blijvend resultaat. Ik heb heel veel mensen gevraagd naar de successen en tegenslagen tijdens een dieet.

Zo kon ik de Burn the Fat methode ontwikkelen! Je voelt je energiek, hebt geen honger en verbrand je vetten op de plekken waar je het kwijt wil. Graag wil ik jou laten weten hoe deze methode werkt, zodat je vanaf nu echt kan veranderen op de voor jou juiste manier met een blijvend resultaat.

Sonja Meijer | Burn the Fat